Help: Wanneer en hoe te registreren

Sommige fora kunnen ervoor kiezen om beperkt toegang te verlenen tot het forum of delen daarvan, waardoor alleen geregistreerde leden het kunnen bezoeken. Elke gast die wil deelnemen aan de forumdiscussies, het forum vaker wil bezoeken of toegang wil krijgen tot afgeschermde gedeeltes, dient zich te registreren.

Een gast is elke persoon of spider die niet is ingelogd in het forum. Zodra een persoon zich registreert zijn ze lid, maar ze zullen nog steeds als gast verschijnen tot het moment dat ze zich inloggen.

Leden hebben toegang tot profielopsties en notificaties die voor gasten onbeschikbaar zijn. Leden kunnen ook worden ingedeeld in ledengroepen, moderator of administrator worden, speciale permissies ontvangen en afgeschermde gedeeltes bezoeken. Persoonlijke berichten sturen, forummails ontvangen en nieuwe polls en topics posten zijn ook mogelijke voordelen voor leden.

Een gast kan zich op elk gewenst moment registreren door simpelweg op de 'Registreren'-knop in het hoofdmenu te klikken.