Artikelen

  Artikelen

Beheer:

Je kan je "Artikelen > Artikelen & Categorieën " sectie invoegen en ongelimiteerde Categorieën & subcategorieën aanmaken voor al jouw artikelen. Voor elke categorie die je aanmaakt, kan je kiezen uit verschillende sorteer opties, welke ledengroep toegang heeft tot die categorie, Het artikel ontwerp, en hoeveel artikelen je wil tonen per pagina om maar een paar dingen te noemen.

Na al dat, neem een kijkje in je "Artikel > instellingen" pagina en beslis of je visuele verificatie voor je artikelen wil gebruiken, toon een categorie icoon, of zelfs om de vlug wijzigen link onder elk artikel te verbergen.

als je blijft bladeren, zal je ook de "Artikelen > Permissies" pagina vinden. Hier zal je opties vinden om te selecteren welke ledengroepen een artikel kan inzenden. Eens je gebruikers artikelen beginnen schrijven, zal hun inzending verschijnen op deze pagina voor permissie voor het werkelijk kan bekeken worden door andere gebruikers.

De soorten artikelen zijn HTML, PHP, BBC, Geïmporteerde, of externe pagina's die kunnen toegevoegd worden aan je site. Elk artikel draagt in zich de opties om views, blokken, datum, auteur, avatar, en of linktree te vertonen. Het heeft zelfs bijkomende opties zoals in wat thema het moet bekeken worden, geen enkel thema, waarderingen, en/of gebruikers commentaar.

In tegenstelling tot forum topics, kunnen artikelen een hele pagina van informatie zijn, verhalen, of zelfs scripts om volgens jouw noden aan te passen. Je kan beslissen welke panelen en blokken je er met wil vertonen, en zelfs linken vertonen naar andere artikel Categorieën of artikelen. Met dit soort flexibiliteit, kan je er een in geen tijd een professioneel uitziende site van maken...

Gebruiker:

Alle gebruikers kunnen artikelen inzenden als het beheer toestemming geeft voor de gebruiker om dit te doen. Permissies worden gegeven op basis van ledengroepen.

Er van uitgaande dat je permissie hebt om artikelen in te zenden, vind je meestal de linken om dit te doen terug in de gebruikers box. Als de site die je gebruikt geen gebruikersbox heeft, kan je altijd een lijst terug vinden van alle geschreven artikelen in je "Profile > TinyPortal > Artikelen". Van daar uit kan je een nieuw artikel inzenden of zelfs je al bestaande artikelen wijzigen.

Als je een artikel inzend, Kan je de titel en body zelf invullen om aan jouw wensen te voldoen. Nadien, heeft de artikel inzending goedkeuring nodig van het beheer of het artikel moderatie team voor het kan bekeken worden door het publiek, tenzij anders ingesteld door het beheer. Alle visuele opties zoals het gebruik van panelen, het thema waarin het vertoond is, en andere statistieken worden gecontroleerd door het beheer of zijn/haar team. Alle momenteel niet actieve artikelen zullen een fout melding geven als ze bekeken worden, en zijn ook gemarkeerd in italic style, alsook artikelen die nog niet goedgekeurd zijn, bij deze staat de titel in het onderwerp ook nog eens tussen haakjes...

Door het gebruik van plugins, kunnen andere artikel opties toegevoegd worden. Je zal ieder van deze veranderingen/instellingen vinden in je "Profile > TinyPortal > Artikelen > Instellingen".

Dit is een opsomming. Voor FAQ, ga alstublieft naar Frontpage Documentation.