Recente berichten

[12 december, 2018, 21:34]

[09 december, 2018, 20:51]

[09 december, 2018, 17:35]

[06 december, 2018, 09:35]

[01 december, 2018, 14:22]

[29 november, 2018, 21:51]

[29 november, 2018, 21:05]

[29 november, 2018, 20:52]

[29 november, 2018, 20:49]

[27 november, 2018, 19:47]

[26 november, 2018, 20:45]

[08 november, 2018, 15:20]

[31 oktober, 2018, 21:08]

[28 oktober, 2018, 20:12]

[14 oktober, 2018, 09:16]
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.
Heb je de activerings-mail niet ontvangen?
17 december, 2018, 17:20

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: Nog een probleem...  (gelezen 123 keer)

0 Leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline mark041

  • 35i Gebruiker
  • **
  • Berichten: 56
  • Karma: +0/-0
  • Woonplaats: cuijk
Nog een probleem...
« Gepost op: 29 november, 2018, 11:19 »
Sinds 2 dagen na monteren Schroefset ineens een kloppend geluid van rechtsvoor.
Dit hoor ik alleen als ik recht door rij... bij optrekken/gas geven is het weg. Ook bij remmen en bochten hoor je niets...
Wat kan het zijn...gaat om een passat 2.0 b4

Offline lanting73

  • 35i Beginner
  • ***
  • Berichten: 107
  • Karma: +0/-0
  • Woonplaats: Valthermond
Re: Nog een probleem...
« Reactie #1 Gepost op: 29 november, 2018, 20:49 »
heb het al wel 3 jaar van de 10 jaar dat ik de schroefset heb.
ook geen idee wat het is.
het begon aan de bijrijderskant voor en af en toe nu ook aan de chaufeurskant.
Het is bij mij niet altijd even erg en soms helemaal niet dus volg dit ook even....